Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,380.32
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.75€
Roulette1,525.36€
Five Times Pay5,412.64€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.18€
MP Roulette6,467.50€
Blackjack1,740.92€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - Germany


Ice Hockey - Germany - DEL 2
1X2Σ+- 
24-Feb
19:30
ESV Kaufbeuren-Starbulls Rosenheim
1.65
4.8
3.9
5.5
1.9
1.8
+39
24-Feb
19:30
Lausitzer Füchse-EHC Bayreuth
1.8
4.65
3.3
5.5
1.8
1.9
+39
24-Feb
19:30
SC Bietigheim Steelers-Lowen Frankfurt
1.8
4.6
3.2
5.5
1.8
1.95
+39
24-Feb
20:00
SC Riessersee-EHC Freiburg
2.05
4.4
2.75
5.5
1.75
2.0
+39
24-Feb
20:00
Heilbronner Falken-Kassel Huskies
3.65
4.75
1.7
5.5
1.8
1.95
+39
24-Feb
20:00
Eispiraten Crimmitschau-EC Bad Nauheim
2.9
4.5
1.95
5.5
1.7
2.0
+39
24-Feb
20:00
EV Ravensburg-Dresdner Eislowen
2.15
4.35
2.55
5.5
1.8
1.9
+39