Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€557,111.24
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,941.30€
Roulette2,587.00€
Five Times Pay1,676.47€
BINGO1,237.78€
KENO8,740.94€
MP Roulette1,945.72€
Blackjack2,025.62€
Royal Poker1,050.20€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Floorball - Czech Republic


Floorball - Czech Republic - Extraliga, Playoffs
1X2Σ+-  
28-Mar
18:30
TJ JM Chodov-1 SC Vitkovice Oxdog
1.75
6.25
2.8
 
 
 
29-Mar
20:30
Technology Florbal Mlada Boleslav-Tatran Omlux Stresovice
1.3
7.5
4.9
 
 
 
01-Apr
19:00
Technology Florbal Mlada Boleslav-Tatran Omlux Stresovice
1.3
7.5
4.9
 
 
 
Floorball - Czech Republic - Extraliga, Playout
1X2Σ+-  
02-Apr
17:00
FBC Liberec-Sokol Pardubice
2.05
5.25
2.4
 
 
 
02-Apr
17:00
AC Sparta Praha-FBC Kladno
1.25
7.0
6.0