Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.45
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.72€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.60€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.17€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - International Youth


Soccer - International Youth - U21 European Championship, Group C
1X2Σ+- 
24-Jun
20:45
Italy-Germany
3
3.3
2.3
2.5
1.75
2.0
+102
24-Jun
20:45
Czech Republic-Denmark
1.7
4
4.2
2.5
1.4
2.65
+102