Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,381.04
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.77€
Roulette1,526.61€
Five Times Pay5,412.77€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.18€
MP Roulette6,467.52€
Blackjack1,740.95€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - Norway


Ice Hockey - Norway - Eliteserien
1X2Σ+- 
23-Feb
18:30
Lorenskog IK-Manglerud Star
1.25
7.25
7.25
5.5
1.8
1.95
+39
23-Feb
18:30
Kongsvinger IL-Stjernen Hockey
15.5
12.0
1.07
5.5
1.45
2.55
+38
23-Feb
18:30
IF Frisk/Asker-IHK Sparta Sarpsborg
2.0
4.3
2.9
5.5
2.2
1.6
+39
23-Feb
18:30
Valerenga IF-Lillehammer IK
1.9
4.35
3.05
5.5
2.15
1.65
+39