Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.37
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.67€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.53€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.06€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Bolivia


Soccer - Bolivia - Liga Profesional Boliviano, Apertura
1X2Σ+- 
24-Jun
21:00
Club Bamin Real Potosi-Blooming Santa Cruz
1.65
3.8
4.4
2.5
1.55
2.25
+94
24-Jun
23:15
San Jose Oruro-Jorge Wilstermann
1.9
3.35
3.55
2.5
1.55
2.2
+94
25-Jun
21:00
Universitario De Sucre-Club Bolivar
5.0
4.3
1.5
2.5
1.55
2.2
+94
25-Jun
21:00
THE Strongest-Sport Boys Warnes
1.25
5.0
9.75
2.5
1.35
2.8
+93
25-Jun
23:15
Oriente Petrolero-CA Nacional Potosi
1.6
3.8
4.7
2.5
1.5
2.3
+94