Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.86
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.84€
Roulette1,535.38€
Five Times Pay5,413.01€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.61€
Blackjack1,741.06€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - South Korea


Basketball - South Korea - KBL
1X2Σ+- 
23-Feb
11:00
Goyang Orions-Seoul SK Knights
1.3
 
3.1
161.5
1.8
1.9
+37
23-Feb
11:00
KCC Egis-Anyang Kgc
2.5
 
1.5
160.5
1.9
1.75
+37