Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,379.92
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.75€
Roulette1,524.83€
Five Times Pay5,412.56€
BINGO1,230.12€
KENO5,117.84€
MP Roulette6,467.50€
Blackjack1,740.90€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - USA


Ice Hockey - USA - AHL
1X2Σ+- 
23-Feb
01:05
Rochester Americans-Utica Comets
2.6
3.95
2.25
5.5
1.85
1.85
+39
23-Feb
02:00
Manitoba Moose-Rockford Icehogs
2.3
3.9
2.55
5.5
1.95
1.75
+39
23-Feb
04:00
Ontario Reign-Tucson Roadrunners
1.7
4.35
3.85
5.5
1.9
1.8
+39
23-Feb
04:00
Stockton Heat-Texas Stars
2.7
3.95
2.2
5.5
1.7
2.0
+39
Ice Hockey - USA - NHL
1X2Σ+- 
23-Feb
01:30
Florida Panthers-Edmonton Oilers
2.15
3.8
2.85
5.5
2.0
1.75
+46
23-Feb
02:00
Philadelphia Flyers-Washington Capitals
3.2
3.8
1.95
5.5
2.15
1.6
+46
23-Feb
04:30
Anaheim Ducks-Boston Bruins
2.75
3.65
2.25
5.5
2.3
1.55
+46
24-Feb
01:30
Toronto Maple Leafs-New York Rangers
2.55
3.7
2.4
 
 
 
24-Feb
01:30
Montreal Canadiens-New York Islanders
2.0
3.75
3.2
 
 
 
24-Feb
01:30
Tampa Bay Lightning-Calgary Flames
2.1
3.8
2.9
5.5
2.0
1.7
+46
24-Feb
02:00
Nashville Predators-Colorado Avalanche
1.6
4.35
4.45
5.5
2.0
1.7
+46
24-Feb
02:30
Chicago Blackhawks-Arizona Coyotes
1.6
4.3
4.35
5.5
2.05
1.7
+46
24-Feb
04:30
Los Angeles Kings-Boston Bruins
2.25
3.75
2.7