Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.86
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.84€
Roulette1,535.38€
Five Times Pay5,413.01€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.61€
Blackjack1,741.06€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Qatar


Soccer - Qatar - Stars League
1X2Σ+- 
23-Feb
14:50
Al-Sailiya-Lekhwiya
7.25
5.5
1.3
2.5
1.3
2.95
+99
23-Feb
17:00
Umm-Salal-Al-Mu Aidar
1.5
3.85
5.75
2.5
1.5
2.3
+99
24-Feb
14:50
Al-Khor-Al-Sadd
7.25
5.0
1.3
2.5
1.35
2.85
+99
24-Feb
17:00
Al-Rayyan-Al-Gharrafa
1.6
3.8
4.8
2.5
1.45
2.45
+99
25-Feb
14:50
EL Jaish SC-Al-Ahli Doha
1.8
4.1
3.4
2.5
1.55
2.25
+99
25-Feb
14:50
Al-Arabi Doha-Al-Wakra
1.8
3.65
3.7
2.5
1.45
2.45
+99
25-Feb
17:00
AL Shahaniya-Al-Kharaityat
2.95
3.5
2.1
2.5
1.6
2.15
+99