Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.04
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.56€
Five Times Pay3,527.98€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.80€
MP Roulette5,305.94€
Blackjack1,252.34€
Royal Poker3,927.04€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - India


Soccer - India - I-League
1X2Σ+- 
17-Jan
09:00
Aizawl FC-Shillong Lajong FC
2.05
3.05
3.6
2.5
2.1
1.6
+94
17-Jan
12:00
Mohun Bagan AC-Minerva FC
1.18
5.75
11.5
2.5
1.45
2.4
+92
17-Jan
14:30
DSK Shivajians-Chennai City
2.05
3.05
3.55
2.5
2.05
1.65
+94