Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,386.00
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.87€
Roulette1,535.38€
Five Times Pay5,413.07€
BINGO1,230.12€
KENO5,119.30€
MP Roulette6,467.62€
Blackjack1,741.08€
Royal Poker4,627.25€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Australia


Soccer - Australia - A-League
1X2Σ+- 
24-Feb
09:50
Melbourne City FC-Sydney FC
2.7
3.35
2.4
2.5
1.65
2.05
+104
25-Feb
07:35
Brisbane Roar FC-Wellington Phoenix FC
1.65
3.9
4.5
2.5
1.6
2.15
+104
25-Feb
09:50
Melbourne Victory FC-Adelaide United FC
1.4
4.5
6.25
2.5
1.5
2.35
+104
25-Feb
12:00
Perth Glory FC-Western Sydney Wanderers
2.2
3.5
2.85
2.5
1.5
2.35
+104
26-Feb
07:00
Newcastle United Jets-Central Coast Mariners FC
1.75
3.85
3.95
2.5
1.45
2.4
+102
03-Mar
09:50
Sydney FC-Melbourne Victory FC
1.95
3.5
3.4
2.5
1.45
2.4
+102
04-Mar
07:35
Wellington Phoenix FC-Perth Glory FC
2.55
3.45
2.45
2.5
1.6
2.1
+102
04-Mar
09:50
Western Sydney Wanderers-Adelaide United FC
1.9
3.65
3.5
2.5
1.55
2.2
+102
05-Mar
07:00
Central Coast Mariners FC-Melbourne City FC
4.35
3.7
1.7
2.5
1.45
2.4
+102
05-Mar
09:00
Newcastle United Jets-Brisbane Roar FC
2.85
3.5
2.2
2.5
1.5
2.25
+102
Soccer - Australia - NPL, Queensland
1X2Σ+- 
25-Feb
09:00
Olympic FC-Brisbane Roar FC Youth
2.05
3.65
2.9
 
 
 
+2
25-Feb
09:00
Moreton Bay United FC-Northern Fury
1.3
5.25
7.25
 
 
 
+2
25-Feb
09:30
FAR North Queensland FC-Gold Coast City FC
2.35
3.6
2.55
 
 
 
+2
25-Feb
09:30
Brisbane City FC-South West Queensland Thunder
1.35
4.75
6.25
 
 
 
+2
26-Feb
05:00
Sunshine Coast Fire-Redlands United
5.25
4.15
1.5
 
 
 
+2
Soccer - Australia - NPL, South Australia
1X2Σ+- 
24-Feb
10:30
Adelaide Comets-Adelaide United Youth FC
1.25
5.75
7.75
2.5
1.3
3.05
+35
25-Feb
05:30
WT Birkalla-Croydon Kings
1.6
4.2
4.15
2.5
1.35
2.8
+35
25-Feb
05:30
Cumberland United-Metro Stars
2.7
4.05
2.05
2.5
1.5
2.25
+35
25-Feb
05:30
Adelaide City-Para Hills
1.22
6.0
9.0
2.5
1.35
2.75
+35
25-Feb
09:30
Adelaide Olympic-Adelaide Blue Eagles
1.95
4.05
2.95
2.5
1.35
2.8
+35
26-Feb
05:30
West Adelaide FC-Campbelltown City
2.3
4.0
2.4
2.5
1.5
2.25
+35
Soccer - Australia - NPL, Victoria
1X2Σ+- 
24-Feb
10:15
Bentleigh Greens SC-Melbourne Knights
1.35
4.8
7.0
2.5
1.25
3.2
+35
24-Feb
10:30
Port Melbourne Sharks-Oakleigh Cannons
2.4
3.95
2.35
2.5
1.55
2.15
+35
25-Feb
09:00
Pascoe Vale-Hume City
2.35
3.8
2.45
2.5
1.5
2.3
+35
25-Feb
09:00
Avondale FC-South Melbourne
2.4
3.75
2.4
2.5
1.4
2.5
+35
25-Feb
09:30
Heidelberg United-ST Albans Saints
1.25
5.5
7.75
2.5
1.45
2.45
+35
27-Feb
10:30
Kingston City FC-North Geelong Warriors SC
2.2
3.75
2.65
2.5
1.45
2.35
+35
27-Feb
10:30
FC Bulleen Lions-Green Gully Cavaliers
2.55
3.7
2.25
2.5
1.6
2.1
+35
Soccer - Australia - NPL, Western Australia
1X2Σ+- 
25-Feb
09:30
Bayswater City SC-Subiaco AFC
1.3
5.25
7.0
2.5
1.25
3.15
+35
25-Feb
10:00
Stirling Lions SC-Perth SC
3.0
3.9
1.95
2.5
1.4
2.5
+35
26-Feb
07:00
ECU Joondalup SC-Armadale SC
1.55
4.25
4.45
2.5
1.4
2.45
+35
26-Feb
12:00
Inglewood United-Sorrento FC
2.2
3.95
2.55
2.5
1.4
2.55
+35
26-Feb
12:00
Joondalup United-Mandurah City SC
2.35
4.0
2.4
2.5
1.35
2.75
+35