Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.61
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.84€
Roulette1,534.97€
Five Times Pay5,412.97€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.58€
Blackjack1,741.04€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Jordan


Soccer - Jordan - Jordan League
1X2Σ+- 
23-Feb
14:00
Al-Baqaa-AL Hussein Irbid
3.65
3.1
2.0
2.5
2.25
1.5
+94
23-Feb
16:30
Ramtha SC-Shabab AL Ordon
2.45
2.8
2.95
2.5
2.4
1.45
+94