Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.58
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.82€
Roulette1,534.97€
Five Times Pay5,412.95€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.58€
Blackjack1,741.02€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Algeria


Soccer - Algeria - Ligue 1
1X2Σ+- 
23-Feb
15:00
USM EL Harrach-MC Oran
1.9
2.9
4.25
2.5
2.55
1.4
+99
23-Feb
16:00
RC Relizane-MO Bejaia
1.45
3.65
7.75
2.5
2.5
1.45
+99