Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,713.96
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.53€
Five Times Pay3,527.97€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.65€
MP Roulette5,305.90€
Blackjack1,252.33€
Royal Poker3,927.01€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Iran


Soccer - Iran - Pro League
1X2Σ+- 
17-Jan
12:30
Tractor Sazi Tabriz FC-Sanat Naft Abadan FC
1.55
3.4
6.25
2.5
2.35
1.5
+99
17-Jan
13:00
Saba Qom FC-Paykan FC
3.4
2.8
2.25
2.5
2.55
1.4
+99
17-Jan
14:10
Esteghlal FC-Esteghlal Khuzestan
1.85
3.05
4.3
2.5
2.55
1.4
+98