Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.27
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.60€
Five Times Pay3,528.02€
BINGO1,221.43€
KENO2,428.96€
MP Roulette5,306.10€
Blackjack1,252.39€
Royal Poker3,927.18€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - United Arab Emirates


Soccer - United Arab Emirates - Arabian Gulf League
1X2Σ+- 
19-Jan
14:05
Emirates Club Ras AL Khaimah-AL Ain FC
8.0
5.0
1.3
2.5
1.35
2.7
+98
19-Jan
17:00
AL Jazeera-AL Wahda Scc
1.95
3.7
3.1
2.5
1.45
2.4
+99
20-Jan
14:05
Hatta-Sharjah FC
2.35
3.6
2.5
2.5
1.45
2.4
+99
20-Jan
14:15
AL Dhafra-AL Wasl
3.05
3.8
1.95
2.5
1.45
2.4
+99
20-Jan
17:00
AL Ahli-AL Nasr SC Dubai
1.6
4.0
4.6
2.5
1.45
2.4
+99
21-Jan
14:05
Dibba AL Fujairah-Baniyas SC
2.4
3.5
2.5
2.5
1.4
2.55
+99
21-Jan
17:00
AL Shabab AL Arabi-AL Ittihad Kalba
1.6
4.15
4.25
2.5
1.45
2.4
+99