Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,313.14
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,134.30€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,035.20€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - Slovenia


Basketball - Slovenia - 1. A SKL, Final Round
1X2Σ+- 
26-Apr
19:00
Rogaska Crystal-Krka Novo Mesto
2.2
 
1.6
148.5
1.85
1.8
+44
26-Apr
20:00
Olimpija Ljubljana-Zlatorog Lasko
1.1
 
5.75
147.5
1.9
1.8
+44
26-Apr
20:00
Hopsi Polzela-Helios Suns
1.07
 
7.0
144.5
1.95
1.75
+44
Basketball - Slovenia - 1. A SKL, Relegation Round
1X2Σ+- 
26-Apr
19:00
KK Tajfun Sentjur-KK Sencur CP Kranj
2.45
 
1.5
146.5
1.65
2.05
+44
26-Apr
20:00
KK Terme Olimia Podcetrtek-Lthcast Skofja Loka
1.02
 
10.0
146.5
1.7
1.95
+44