Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.41
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.70€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.53€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.13€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - South Korea


Soccer - South Korea - K-League Challenge
1X2Σ+- 
24-Jun
12:00
Gyeongnam FC-Seongnam FC
2.2
3.05
3.15
2.5
2.15
1.55
+94
24-Jun
12:00
Bucheon FC 1995-Suwon FC
2.2
3.2
2.95
2.5
1.9
1.75
+94
25-Jun
12:00
FC Anyang-Asan Mugunghwa FC
2.65
3.1
2.5
2.5
2.0
1.65
+94
26-Jun
12:30
Ansan Greeners FC-Busan I Park
6.75
3.75
1.45
 
 
 
+2
26-Jun
13:00
Seoul E-Land FC-Daejeon Citizen FC
2.05
3.3
3.25
2.5
1.8
1.8
+94
Soccer - South Korea - K-League Classic
1X2Σ+- 
24-Jun
11:00
Jeju United-Pohang Steelers
1.85
3.5
3.85
2.5
1.75
1.95
+94
24-Jun
12:00
Gwangju FC-Jeonnam Dragons
2.45
3.1
2.8
2.5
2.1
1.65
+94
24-Jun
12:00
Ulsan Hyundai-Incheon United FC
1.6
3.65
5.5
2.5
2.05
1.65
+94
25-Jun
11:00
Suwon Samsung Bluewings-Gangwon FC
1.95
3.35
3.55
2.5
1.85
1.8
+94
25-Jun
12:00
FC Seoul-Sangju Sangmu Phoenix
1.8
3.5
4.0
2.5
1.75
1.9
+94
25-Jun
12:00
Jeonbuk Hyundai Motors-Daegu FC
1.45
4.2
6.0
2.5
1.65
2.1
+94