Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.61
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.84€
Roulette1,534.97€
Five Times Pay5,412.97€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.58€
Blackjack1,741.04€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Costa Rica


Soccer - Costa Rica - Primera Division, Campeonato Verano
1X2Σ+- 
26-Feb
02:00
AD Carmelita-Universidad De Costa Rica
2.4
3.25
2.65
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
03:00
Deportivo Saprissa-AD San Carlos
1.35
4.5
7.75
2.5
1.65
2.05
+98
26-Feb
20:30
AD Santos De Guapiles-LD Alajuelense
2.65
3.25
2.45
2.5
1.9
1.75
+99
26-Feb
21:00
Limon FC-CS Cartagines
2.05
3.3
3.3
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
23:00
Municipal Perez Zeledon-CS Herediano
3.7
3.45
1.85
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
23:10
CD Belen Siglo Xxi-Municipal Liberia
2.3
3.25
2.8
2.5
1.8
1.8
+99