Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,310.54
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,129.37€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,034.66€
MP Roulette2,276.93€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - Poland


Basketball - Poland - PLK
1X2Σ+- 
26-Apr
18:00
Wilki Morskie Szczecin-Trefl Sopot
2.2
 
1.6
162.5
1.75
1.9
+44
26-Apr
18:30
Energa Czarni Slupsk-BM Slam Stal Ostrow Wielkopolski
1.35
 
2.9
152.5
1.75
1.95
+44
26-Apr
19:00
Rosa Radom-Miasto Szkla Krosno
1.07
 
6.75
150.5
1.75
1.9
+44
Basketball - Poland - PLKK, Women, Playoffs
1X2Σ+-  
29-Apr
14:00
Wisla Krakow-Sleza Wroclaw
1.35
 
3.05
 
 
 
+1