Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,316.00
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,139.90€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,035.39€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.52€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Boxing - International


Boxing - International - Matchups
1X2Σ+-  
28-Apr
20:00
Pulev, Kubrat-Johnson, Kevin
1.01
 
9.5
 
 
 
29-Apr
10:00
Nietes, Donnie-Nantapech, Komgrich
1.03
 
8.0
 
 
 
29-Apr
18:00
Kelly, Joshua-Khan, Faheem
1.01
 
9.75
 
 
 
29-Apr
18:00
Okolie, Lawrence-Henshaw, Russ
1.01
 
9.75
 
 
 
29-Apr
19:00
Campbell, Luke-Perez, Darley
1.16
 
4.1
 
 
 
29-Apr
19:00
Taylor, Katie-Meinke, Nina
1.02
 
8.5
 
 
 
29-Apr
20:00
Quigg, Scott-Simion, Viorel
1.02
 
8.0
 
 
 
29-Apr
22:00
Joshua, Anthony Oluwafemi Olaseni-Klitschko, Wladimir
1.35
 
2.85
 
 
 
30-Apr
00:00
Farmer, Tevin-Reyes, Arturo Santos
1.01
 
9.25