Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.65
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,643.97€
Five Times Pay1,187.04€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.10€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - Argentina


Basketball - Argentina - LNB, Playoffs
1X2Σ+-  
30-May
02:00
Deportivo Libertad-Regatas Corrientes
1.5
 
2.4
163.5
1.8
1.9
+37
30-May
02:00
Quilmes Mar Del Plata-Weber Bahia
1.5
 
2.35
160.5
1.8
1.85
+37
30-May
02:00
Instituto Atletico Central Cordoba-Ciclista Olimpico De La Banda
1.7
 
2.05
164.5
1.8
1.9
+37
30-May
02:30
Gimnasia De Comodoro-Argentino Junin
1.45
 
2.55
152.5
1.95
1.75
+37
Basketball - Argentina - LNB, Relegation Playoffs
1X2Σ+-  
30-May
02:00
Atletico Echague-Boca Juniors
2.7
 
1.4
169.5
1.75
1.95
+37