Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,884.87
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.13€
Five Times Pay1,731.52€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.40€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.88€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Badminton - International


Badminton - International - Australian Open (SS) 2017
1X2Σ+-  
24-Jun
05:00
Srikanth, Nammalwar Kidambi-Shi, Yuqi
1.65
 
2.05
 
 
 
+8
24-Jun
06:15
Chen, Long-Lee, Hyun II
1.12
 
4.65
 
 
 
+8
Badminton - International - Australian Open (SS) 2017, Doubles
1X2Σ+-  
24-Jun
06:15
Kamura T / Sonoda K-YAO C L / Han Y P
1.18
 
4.0
 
 
 
+8
24-Jun
07:00
LIU C / Zhang N-Setiawan H / Tan B H
1.5
 
2.25
 
 
 
+8
Badminton - International - Australian Open (SS) 2017, Mixed Doubles
1X2Σ+-  
24-Jun
05:15
Zheng S W / Chen Q-Wang Y / Huang D
1.25
 
3.2
 
 
 
+8
24-Jun
05:30
Jordan P / Susanto D-KIM D Y / Kim H N
1.4
 
2.65
 
 
 
+8
Badminton - International - Australian Open (SS) 2017, Women
1X2Σ+-  
24-Jun
05:45
Sun, YU-Okuhara, Nozomi
2.4
 
1.45
 
 
 
+8
24-Jun
06:00
Tai, Tzu Ying-Yamaguchi, Akane
1.4
 
2.55
 
 
 
+8
Badminton - International - Australian Open (SS) 2017, Women Doubles
1X2Σ+-  
24-Jun
06:30
Fukushima Y / Hirota S-Juhl K R / Pedersen C
2.35
 
1.5
 
 
 
+8
24-Jun
07:15
Matsutomo M / Takahashi A-Chen Q / Jia Y F
1.65
 
2.0
 
 
 
+8