Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,216.28
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,793.96€
Roulette1,413.11€
Five Times Pay5,327.76€
BINGO1,229.76€
KENO4,998.24€
MP Roulette6,389.11€
Blackjack1,735.36€
Royal Poker4,601.36€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Soccer - England Amateur


Soccer - England Amateur - FA Trophy
1X2Σ+-  
25-Feb
16:00
York City-Brackley Town
1.7
3.6
4.35
2.5
1.8
1.8
+35
25-Feb
16:00
Dulwich Hamlet-Macclesfield Town
4.7
3.8
1.6
2.5
1.75
1.9
+35
25-Feb
16:00
Boreham Wood-Lincoln City
3.0
3.25
2.15
2.5
1.8
1.8
+35
25-Feb
16:00
Tranmere Rovers-Barrow AFC
1.85
3.3
3.8
2.5
1.95
1.7
+35
Soccer - England Amateur - Isthmian Football League, Premier DivisionJo Singl
1X2Σ+- 
21-Feb
20:45
Burgess Hill Town-Wingate & Finchley
2.4
3.65
2.4
2.5
1.6
2.1
+35
21-Feb
20:45
Harlow Town-Folkestone Invicta
2.1
3.75
2.8
2.5
1.45
2.4
+35
21-Feb
20:45
Worthing FC-Harrow Borough
2.0
3.8
2.95
2.5
1.4
2.55
+35
22-Feb
20:45
Leatherhead FC-AFC Sudbury
2.25
3.8
2.55
2.5
1.5
2.3
+35
25-Feb
16:00
Canvey Island-Burgess Hill Town
2.1
3.8
2.75
 
 
 
+2
Soccer - England Amateur - National League North
1X2Σ+- 
21-Feb
20:45
Gloucester City-Brackley Town
2.4
3.3
2.65
2.5
1.65
2.0
+94
Soccer - England Amateur - National League South
1X2Σ+- 
21-Feb
20:45
Truro City FC-Gosport Borough
1.8
3.7
3.7
2.5
1.5
2.3
+94
21-Feb
20:45
East Thurrock United-Margate FC
1.25
5.25
9.0
2.5
1.5
2.3
+94
21-Feb
20:45
Bishops Stortford-Welling United FC
4.5
3.85
1.6
2.5
1.55
2.25
+94
21-Feb
20:45
Maidenhead United-Eastbourne Borough
1.5
4.1
5.25
2.5
1.55
2.2
+94
21-Feb
20:45
Hemel Hempstead-Ebbsfleet United
4.05
3.75
1.7
2.5
1.5
2.25
+94
Soccer - England Amateur - Northern Premier League, Premier DivisionJo Singl
1X2Σ+- 
21-Feb
20:45
Rushall Olympic-Stafford Rangers
2.25
3.8
2.55
2.5
1.6
2.1
+35
21-Feb
20:45
Spennymoor Town-Marine FC
1.3
5.5
6.75
2.5
1.45
2.45
+35
21-Feb
20:45
Ilkeston FC-Hednesford Town
4.45
4.1
1.6
2.5
1.5
2.25
+35
21-Feb
20:45
Skelmersdale United FC-Matlock Town
8.0
5.75
1.25
2.5
1.5
2.25
+35
21-Feb
20:45
Barwell FC-Frickley Athletic
1.4
4.5
6.0
2.5
1.55
2.25
+35
28-Feb
20:45
Coalville Town-Grantham Town
2.3
3.85
2.5
 
 
 
+2
Soccer - England Amateur - Southern Football League, Premier DivisionJo Singl
1X2Σ+- 
21-Feb
20:45
Dunstable Town-Kettering Town
2.6
3.65
2.3
2.5
1.65
2.0
+35
21-Feb
20:45
Cinderford Town-Slough Town
4.7
4.5
1.5
2.5
1.5
2.3
+35
21-Feb
20:45
Merthyr Town-Hitchin Town
1.95
3.75
3.1
2.5
1.65
2.0
+35
21-Feb
20:45
ST Ives Town-Chesham United
2.45
3.65
2.45
2.5
1.6
2.1
+35