Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,380.81
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.77€
Roulette1,526.25€
Five Times Pay5,412.69€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.18€
MP Roulette6,467.51€
Blackjack1,740.93€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Switzerland


Soccer - Switzerland - Challenge League
1X2Σ+- 
25-Feb
19:00
Neuchatel Xamax FC-FC Wil 1900
1.55
3.8
5.0
2.5
1.7
1.9
+99
25-Feb
19:00
FC Schaffhausen-FC Winterthur
2.0
3.35
3.3
2.5
1.7
1.9
+99
26-Feb
15:00
FC Chiasso-FC Aarau
2.95
3.2
2.25
2.5
1.95
1.7
+99
26-Feb
15:00
FC Wohlen-FC Zurich
6.25
4.35
1.4
2.5
1.6
2.1
+99
27-Feb
19:45
Servette FC-FC Le Mont LS
1.8
3.35
4.05
2.5
1.95
1.7
+99
Soccer - Switzerland - Super League
1X2Σ+- 
25-Feb
17:45
FC Thun-FC Vaduz
1.55
4.05
5.5
2.5
1.65
2.0
+102
25-Feb
20:00
Grasshopper Club Zurich-Young Boys Bern
3.6
3.7
1.9
2.5
1.45
2.45
+102
26-Feb
13:45
FC Basel-FC Luzern
1.6
4.15
4.75
2.5
1.45
2.5
+102
26-Feb
13:45
FC Lausanne-Sport-FC Sion
3.7
3.65
1.85
2.5
1.55
2.2
+102
26-Feb
16:00
FC St. Gallen-FC Lugano
1.9
3.5
3.8
2.5
1.7
1.95
+102