Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.08
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.56€
Five Times Pay3,527.98€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.80€
MP Roulette5,305.98€
Blackjack1,252.35€
Royal Poker3,927.09€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - France


Ice Hockey - France - Ligue Magnus
1X2Σ+- 
17-Jan
20:00
Ducs De Dijon-Rapaces De Gap
3.95
5.25
1.6
5.5
1.8
1.9
+39
17-Jan
20:00
CSG Strasbourg-Lions De Lyon
2.95
4.55
1.95
5.5
1.8
1.9
+39
17-Jan
20:00
Rouen HE-Angers Ducs
1.5
5.25
4.3
5.5
1.7
2.0
+39
17-Jan
20:15
Boxers Bordeaux-Grenoble Bruleurs De Loups
2.25
4.4
2.45
5.5
1.8
1.9
+39
17-Jan
20:15
IC Epinal-LES Aigles De Nice
1.7
5.0
3.4
5.5
1.6
2.15
+39
17-Jan
20:30
Chamonix-Morzine HC-HC Amiens Somme
2.3
4.65
2.3
5.5
1.55
2.35
+39