Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€556,925.85
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,936.48€
Roulette2,502.90€
Five Times Pay1,614.59€
BINGO1,237.64€
KENO8,380.15€
MP Roulette1,926.26€
Blackjack2,009.23€
Royal Poker1,030.12€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Scotland


Soccer - Scotland - Championship
1X2Σ+- 
28-Mar
20:45
Dundee United-AYR United
1.5
4.2
5.25
2.5
1.8
1.8
+103
29-Mar
20:45
Hibernian FC-Greenock Morton
1.45
4.1
6.0
2.5
1.9
1.75
+103
Soccer - Scotland - League One
1X2Σ+- 
28-Mar
20:45
Albion Rovers-East Fife FC
2.9
3.35
2.2
2.5
1.95
1.7
+99
Soccer - Scotland - Premiership
1X2Σ+- 
31-Mar
20:45
Dundee FC-Aberdeen FC
5.25
3.7
1.6
2.5
1.95
1.7
+104
01-Apr
16:00
Hamilton Academical-FC ST Johnstone
3.25
3.3
2.15
2.5
2.05
1.65
+104
01-Apr
16:00
Partick Thistle-Ross County
2.05
3.25
3.55
2.5
2.1
1.6
+104
01-Apr
16:00
Glasgow Rangers-Motherwell FC
1.25
5.5
9.75
2.5
1.45
2.4
+104
01-Apr
16:00
Inverness Caledonian Thistle-Kilmarnock FC
2.0
3.3
3.6
2.5
1.95
1.7
+104
02-Apr
13:30
Heart of Midlothian-Celtic Glasgow
6.5
4.55
1.4
2.5
1.5
2.25
+104