Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.52
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.74€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.60€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.32€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Peru


Soccer - Peru - Primera Division, Apertura
1X2Σ+- 
24-Jun
19:30
Ayacucho FC-Juan Aurich
1.65
3.5
4.7
2.5
1.65
2.05
+99
24-Jun
22:00
Deportivo Municipal-Alianza Atletico
1.6
3.65
5.0
2.5
1.75
1.9
+98
25-Jun
03:00
FBC Melgar-Sporting Cristal
2.15
3.25
3.0
2.5
1.7
1.95
+99
25-Jun
18:00
Real Garcilaso-UTC De Cajamarca
1.75
3.5
4.2
2.5
1.75
1.9
+99
25-Jun
20:45
Sport Huancayo-Universitario De Deportes
1.8
3.45
3.9
2.5
1.7
2.0
+99
25-Jun
23:00
Alianza Lima-Sport Rosario
1.45
4.1
6.5
2.5
1.75
1.9
+98
26-Jun
22:30
Comerciantes Unidos-Union Comercio
1.8
3.3
4.05
2.5
1.8
1.9
+99
Soccer - Peru - Segunda Division
1X2Σ+- 
25-Jun
03:00
Sport Ancash-Cultural Santa Rosa
2.4
3.3
2.6
 
 
 
+2
25-Jun
22:00
Alfredo Salinas-Sport Victoria
1.75
3.35
4.2
 
 
 
+2
25-Jun
22:30
Sport Boys Association-Cesar Vallejo
1.95
3.25
3.5
 
 
 
+2
25-Jun
22:30
Willy Serrato-Club Sportivo Cienciano
2.65
3.15
2.45
 
 
 
+2
25-Jun
22:30
Union Huaral-Deportivo Coopsol
2.05
3.25
3.25
 
 
 
+2
25-Jun
22:30
Carlos Mannucci-Los Caimanes
1.95
3.2
3.55
 
 
 
+2
25-Jun
22:30
CD Sport Loreto-Defensor La Bocana
1.9
3.3
3.65
 
 
 
+2