Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,713.96
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.53€
Five Times Pay3,527.97€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.65€
MP Roulette5,305.90€
Blackjack1,252.33€
Royal Poker3,927.01€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - Canada


Ice Hockey - Canada - OHL
1X2Σ+- 
18-Jan
01:00
Kitchener Rangers-Windsor Spitfires
2.2
4.4
2.55
5.5
1.45
2.5
+39
18-Jan
01:00
Guelph Storm-Niagara Icedogs
2.4
4.6
2.25
5.5
1.35
3.0
+39
Ice Hockey - Canada - WHL
1X2Σ+- 
16-Jan
23:05
Everett Silvertips-Kelowna Rockets
2.05
4.25
2.85
5.5
1.65
2.1
+39
18-Jan
04:00
Prince George Cougars-Portland Winter Hawks
1.6
4.75
4.25
5.5
1.4
2.7
+39
18-Jan
04:00
Kamloops Blazers-Moose Jaw Warriors
2.25
4.4
2.5
5.5
1.65
2.1
+39
18-Jan
04:00
Vancouver Giants-Victoria Royals
2.6
4.7
2.05
5.5
1.45
2.55
+39
18-Jan
04:05
Seattle Thunderbirds-Everett Silvertips
2.4
4.25
2.3
5.5
1.7
2.05
+39