Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.69
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.91€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.76€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.45€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Ecuador


Soccer - Ecuador - Serie A, Primera Etapa
1X2Σ+- 
23-Jun
23:00
Fuerza Amarilla S.c.-Deportivo Cuenca
2.3
3.05
2.95
2.5
2.15
1.55
+99
24-Jun
19:00
Universidad Catolica Del Ecuador-EL Nacional
2.05
3.3
3.2
2.5
1.7
1.95
+99
24-Jun
23:00
Independiente Del Valle-CD River Plate Ecuador
1.3
4.35
9.25
2.5
1.95
1.7
+98
25-Jun
18:30
Liga Dep Universitaria Quito-Club Sport Emelec
3.45
3.25
2.0
2.5
2.1
1.6
+99
25-Jun
19:00
CSD Macara-Clan Juvenil
1.6
3.65
5.25
2.5
1.85
1.75
+98
26-Jun
00:00
Barcelona SC-Delfin SC
1.55
3.85
5.0
2.5
1.8
1.85
+98
Soccer - Ecuador - Serie B
1X2Σ+- 
24-Jun
02:30
Liga De Loja-Manta FC
1.35
4.4
7.75
2.5
1.75
1.9
+35
24-Jun
16:30
America-CD Colon FC
2.5
3.05
2.7
2.5
1.95
1.7
+35
24-Jun
22:30
Santa Rita-Gualaceo SC
1.9
3.1
3.9
2.5
2.05
1.65
+35
24-Jun
23:00
LDU Portoviejo-Imbabura Ibarra
1.75
3.25
4.55
2.5
2.35
1.5
+35
24-Jun
23:00
Mushuc Runa-Tecnico Universitario
3.0
3.05
2.3
2.5
1.95
1.7
+35