Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€556,925.85
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,936.48€
Roulette2,502.90€
Five Times Pay1,614.59€
BINGO1,237.64€
KENO8,380.15€
MP Roulette1,926.26€
Blackjack2,009.23€
Royal Poker1,030.12€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - USA


Basketball - USA - NBA
1X2Σ+- 
26-Mar
19:00
Atlanta Hawks-Brooklyn Nets
1.3
 
3.1
213.5
1.7
2.0
+37
26-Mar
19:00
Charlotte Hornets-Phoenix Suns
1.08
 
6.5
214.5
1.8
1.85
+37
26-Mar
21:30
Milwaukee Bucks-Chicago Bulls
1.3
 
3.15
202.5
1.75
1.9
+37
26-Mar
21:30
Houston Rockets-Oklahoma City Thunder
1.35
 
2.9
232.5
1.9
1.8
+37
27-Mar
00:00
Indiana Pacers-Philadelphia 76ers
1.2
 
4.05
210.5
1.8
1.85
+37
27-Mar
02:00
Golden State Warriors-Memphis Grizzlies
1.14
 
5.0
207.5
1.8
1.85
+37
27-Mar
02:00
Denver Nuggets-New Orleans Pelicans
1.45
 
2.6
226.5
1.85
1.85
+37
27-Mar
03:30
Los Angeles Lakers-Portland Trail Blazers
2.9
 
1.35
223.5
1.85
1.8
+37