Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,310.60
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,129.39€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,034.85€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Northern Ireland


Soccer - Northern Ireland - Premiership
1X2Σ+- 
29-Apr
16:00
Dungannon Swifts-Portadown FC
1.65
3.8
4.6
 
 
 
+2
29-Apr
16:00
Coleraine FC-Ballymena United FC
2.1
3.6
2.95
 
 
 
+2
29-Apr
16:00
Glentoran FC-Ards FC
1.95
3.45
3.55
 
 
 
+2
29-Apr
16:00
Ballinamallard United-Carrick Rangers
1.85
3.7
3.6
 
 
 
+2
29-Apr
16:00
Crusaders Belfast-Glenavon
1.45
4.45
5.75
 
 
 
+2
29-Apr
16:00
Cliftonville FC-FC Linfield
6.0
4.1
1.45
 
 
 
+2