Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,314.54
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,137.10€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,035.20€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.50€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Brazil


Soccer - Brazil - Campeonato Brasileiro, Serie A, Group 1 Women
1X2Σ+- 
26-Apr
20:00
Corinthians SP-Vitoria PE
1.08
8.5
16.5
2.5
1.18
3.9
+35
26-Apr
20:00
SAO Francisco BA-Gremio RS
1.95
3.6
3.25
2.5
1.55
2.2
+35
26-Apr
20:00
GO Audax EC-Kindermann SC
2.5
3.55
2.4
2.5
1.6
2.1
+35
Soccer - Brazil - Campeonato Brasileiro, Serie A, Group 2 Women
1X2Σ+- 
26-Apr
20:00
Ferroviaria SP-Vitoria BA
1.1
7.75
14.5
2.5
1.25
3.35
+35
26-Apr
20:00
Flamengo RJ-Rio Preto SP
1.85
3.7
3.5
2.5
1.7
1.95
+35
27-Apr
00:30
FOZ Cataratas PR-Ponte Preta SP
1.16
6.0
14.5
2.5
1.55
2.15
+35
Soccer - Brazil - Copa do Brasil
1X2Σ+-  
27-Apr
00:30
Santos SP-Paysandu PA
1.25
5.5
10
2.5
1.45
2.45
+93
27-Apr
02:45
Botafogo RJ-Sport Recife PE
1.75
3.4
4.5
2.5
1.95
1.7
+94
Soccer - Brazil - Paulista, Serie A1, Playoffs
1X2Σ+-  
30-Apr
21:00
Ponte Preta SP-Corinthians SP
2.3
3.15
2.85
2.5
1.95
1.7
+94
Soccer - Brazil - Primeira Liga do Brasil, Group I
1X2Σ+- 
27-Apr
00:30
Fluminense RJ-Brasil De Pelotas RS
1.65
3.6
4.5
2.5
1.75
1.9
+94
Soccer - Brazil - U20 Copa do Brasil
1X2Σ+-  
26-Apr
20:00
Chapecoense SC-Nautico PE
1.55
3.85
4.95
2.5
1.8
1.8
+35
26-Apr
20:00
Fluminense RJ-Avai SC
1.75
3.75
3.95
2.5
1.65
2.05
+35
26-Apr
21:00
Atletico MG-Ponte Preta SP
1.5
4.1
5.25
2.5
1.6
2.1
+35
26-Apr
22:00
SAO Paulo SP-Vasco DA Gama RJ
1.4
4.4
6.5
2.5
1.6
2.1
+35
27-Apr
20:00
Santos SP-Bahia BA
1.75
3.8
3.8
2.5
1.7
1.95
+35
27-Apr
20:00
Flamengo RJ-Figueirense SC
1.5
4.1
5.0
2.5
1.5
2.25
+35