Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.65
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,643.97€
Five Times Pay1,187.04€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.10€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - France


Handball - France - LNH Starligue
1X2Σ+- 
31-May
20:00
US Ivry Handball-Toulouse Handball
1.7
8.75
2.55
 
 
 
31-May
20:00
Selestat Alsace HB-US Creteil Handball
3.8
10.5
1.35
 
 
 
31-May
20:00
Usam Nimes-Chambery Savoie HB
1.8
8.0
2.45
 
 
 
31-May
20:00
Cesson Rennes Metropole HB-Montpellier Ahb
3.25
9.25
1.45
 
 
 
31-May
20:00
USM Saran HB-Dunkerque HB
1.85
8.25
2.3
 
 
 
01-Jun
20:45
HBC Nantes-Saint Raphael Var HB
1.4
10.0
3.6