Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,385.86
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.84€
Roulette1,535.38€
Five Times Pay5,413.01€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.97€
MP Roulette6,467.61€
Blackjack1,741.06€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Mexico


Soccer - Mexico - Copa MX, Clausura, Group 2
1X2Σ+- 
23-Feb
03:30
Cruz Azul-Gallos Blancos De Queretaro
1.55
3.9
5.25
2.5
1.7
2.0
+99
Soccer - Mexico - Copa MX, Clausura, Group 3
1X2Σ+- 
23-Feb
03:30
Coras Tepic-Santos Laguna
3.2
3.4
2.0
2.5
1.65
2.0
+99
Soccer - Mexico - Copa MX, Clausura, Group 4
1X2Σ+- 
23-Feb
02:00
Atlas De Guadalajara-Puebla FC
2.05
3.15
3.4
2.5
2.1
1.6
+99
Soccer - Mexico - Copa MX, Clausura, Group 9
1X2Σ+- 
23-Feb
02:00
CF Zacatepec 1948-Monarcas Morelia
2.9
3.1
2.3
2.5
1.95
1.7
+99
Soccer - Mexico - Primera Division, Clausura
1X2Σ+- 
25-Feb
02:00
Club Tijuana-CF Monterrey
2.3
3.15
2.85
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
00:00
Gallos Blancos De Queretaro-Unam Pumas
2.15
3.15
3.1
2.5
1.75
1.9
+99
26-Feb
02:00
Uanl Tigres-Monarcas Morelia
1.45
4.0
6.25
2.5
1.9
1.75
+99
26-Feb
02:00
Atlas De Guadalajara-Club Leon
2.25
3.2
2.9
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
02:06
Atletico Pachuca-Tiburones Rojos De Veracruz
1.55
3.6
5.75
2.5
1.7
1.95
+99
26-Feb
04:00
America De Mexico-Cruz Azul
2.0
3.25
3.4
2.5
1.55
2.15
+99
26-Feb
19:00
Deportivo Toluca-Puebla FC
1.55
3.6
6.0
2.5
1.7
1.95
+99
27-Feb
00:00
Jaguares De Chiapas FC-Guadalajara Chivas
2.6
3.15
2.5
2.5
1.65
2.05
+99
27-Feb
01:00
Santos Laguna-Necaxa
1.95
3.3
3.55
2.5
1.8
1.85
+99