Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,587.90
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,074.88€
Roulette4,372.76€
Five Times Pay567.12€
BINGO1,243.16€
KENO484.65€
MP Roulette2,347.88€
Blackjack2,259.34€
Royal Poker1,541.30€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - England


Basketball - England - BBL, Playoffs
1X2Σ+-  
30-Apr
17:00
Worcester Wolves-Sheffield Sharks
1.4
16.5
3.25
159.5
1.85
1.8
+41
30-Apr
17:00
Leicester Riders-Surrey Scorchers
1.05
30.0
10.5
156.5
1.85
1.85
+41
30-Apr
18:00
Glasgow Rocks-London Lions
1.25
18.5
4.25
163.5
1.9
1.75
+41
30-Apr
18:00
Newcastle Eagles-Bristol Flyers
1.06
29.0
9.5
171.5
1.8
1.9
+41