Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€550,466.11
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,740.11€
Roulette1,715.35€
Five Times Pay3,913.59€
BINGO1,224.20€
KENO3,086.28€
MP Roulette5,563.06€
Blackjack1,328.40€
Royal Poker4,108.92€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - Australia


Basketball - Australia - NBL
1X2Σ+- 
26-Jan
07:30
New Zealand Breakers-Cairns Taipans
1.5
 
2.45
160.5
1.8
1.9
+44
27-Jan
09:30
Brisbane Bullets-Sydney Kings
1.85
 
1.85
161.5
1.8
1.9
+44
28-Jan
09:30
Illawarra Hawks-Adelaide 36ers
2.2
 
1.6
186.5
1.85
1.85
+44
28-Jan
11:30
Perth Wildcats-Melbourne United
1.55
 
2.3
169.5
1.85
1.85
+44
29-Jan
05:00
Sydney Kings-New Zealand Breakers
1.7
 
2.0
166.5
1.9
1.8
+44
29-Jan
09:00
Cairns Taipans-Brisbane Bullets
1.5
 
2.4
161.5
1.9
1.8
+44
Basketball - Australia - WNBL
1X2Σ+- 
25-Jan
09:30
Bulleen Melbourne Boomers-Dandenong Rangers
3.55
 
1.25
145.5
1.8
1.85
+44