Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€557,111.20
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,941.30€
Roulette2,587.00€
Five Times Pay1,676.43€
BINGO1,237.78€
KENO8,740.94€
MP Roulette1,945.71€
Blackjack2,025.62€
Royal Poker1,050.15€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - France


Basketball - France - LFB, Women
1X2Σ+- 
28-Mar
20:00
Basket Landes-Sasp Lyon Basket Feminin
1.09
 
6.0
138.5
1.8
1.85
+44
28-Mar
20:00
Flammes Carolo Basket Ardennes-USO Mondeville
1.09
 
6.25
143.5
1.75
1.95
+44
28-Mar
20:00
Nantes Reze-ESB Villeneuve D'Ascq
3.25
 
1.3
140.5
1.7
1.95
+44
28-Mar
20:00
Basket Lattes Montpellier-Union Feminine Angers Basket 49
1.02
 
10.0
129.5
1.8
1.9
+44
28-Mar
20:00
Bourges Basket-Cavigal Nice Basket
1.06
 
7.0
127.5
1.65
2.05
+44
28-Mar
20:00
Tarbes Gespe Bigorre-Union Hainaut Basket
1.8
 
1.9
138.5
1.65
2.05
+44