Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.98
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,644.52€
Five Times Pay1,187.06€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.26€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - Spain


Basketball - Spain - Liga ACB, Playoffs
1X2Σ+-  
30-May
20:30
Baskonia Vitoria Gasteiz-Valencia Basket
1.45
 
2.65
157.5
1.85
1.8
+44
31-May
20:30
Real Madrid-Unicaja Malaga
1.16
 
4.5
165.5
1.85
1.8
+44