Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.98
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,644.52€
Five Times Pay1,187.06€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.26€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Basketball - International


Basketball - International - United League, Playoffs
1X2Σ+-  
30-May
18:30
BC Khimky Moscow-Zenit ST Petersburg
1.35
 
3.0
175.5
1.85
1.85
+44
31-May
19:00
Lokomotiv Kuban-CSKA Moskow
2.55
 
1.45
164.5
1.85
1.8
+44