Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.49
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,643.81€
Five Times Pay1,186.93€
BINGO1,247.81€
KENO1,929.99€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Për LumiBet

Prej themelimit(2001) mundohemi që klientëve tanë të ju ofrojmë shërbime të nivelit sa më të lartë. Qëllimi i jonë është që të jemi lider për vërjen e bastit përmes Internetit.Lënda e bastit nuk është interesant vetëm për juve, por është interesant edhe për neve në kompani.Kujdes të madhe i kushtojmë zgjedhjes së personelit të kompanisë, para të cilëve shtrojmë standarde të larta, të gjitha këto për knaqësin tuaj më të madhe. Puna e jonë është lidhje e teknologjive më të mira botërore, dhe përvojës dhe dijes vendore, me qëllim të ofrimit të shërbimeve me standard të lartë.Duke u bazuar në përvojën dhe traditën tonë në këtë lëmi, jemi të obliguar të ofrojmë bast me shkallë më lartë të diskrecionit dhe sigurisë.Vërja e bastit në bastoret tona, bastit përmes internetit dhe përmes telefonit, është shumë e sigurtë. Shënimet e juaja ruhen sekrete dhe nuk mund të keqpëroren në asnjë mënyrë.Bastorja LumiSport ju mundëson vërjen e bastit përmes internetit. Sistemi jonë ju mundëson që të vëni bast, ta vërtetoni gjendjën në konton tuaj dhe ti dini kuotat më të reja.Me përcjelljën e të arriturave më të reja dhe me kontakt inteziv me klient ofertën tonë e zgjerojmë me mundësi të reja për lojë...