Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€538,787.74
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,386.61€
Roulette2,390.96€
Five Times Pay2,180.18€
BINGO1,177.86€
KENO3,390.60€
MP Roulette2,248.14€
Blackjack3,486.92€
Royal Poker1,891.41€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
Peru - Primera Division, Liguilla A
Defensor La Bocana - Universidad Cesar Vallejo1:3
Challenger - Orleans, France, Doubles
Daniell M / Demoliner M - Mektic N / Skugor F0:1
International Clubs - Copa Sudamericana 
Deportivo La Guaira - San Lorenzo00:15
Colombia - Primera A, Clausura 
Boyaca Patriotas FC - Rionegro Aguilas01:00
Challenger - Tiburon, USA, Doubles 
Reid M / Smith J-P - De Waard S / Giannessi A01:30
Renditjet - Në vijim
Basti do të mbyllet në
30-Sep 02:00
World Cup of Hockey 2016 - Winner
Basti do të mbyllet në
30-Sep 02:25
NFL2016/17 AFC Conference - Winner
Basti do të mbyllet në
30-Sep 02:25
NFL2016/17 AFC Division East - Winner
Basti do të mbyllet në
30-Sep 02:25
NFL2016/17 AFC Division North - Winner
Basti do të mbyllet në
30-Sep 02:25
NFL2016/17 Superbowl 51 - Winner
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
30-Sep
00:15
Deportivo La Guaira-San Lorenzo
3.2
3
2.3
2.5
2.3
1.5
+89
30-Sep
01:00
Boyaca Patriotas FC-Rionegro Aguilas
1.95
3.05
3.85
2.5
2.3
1.5
+89
30-Sep
01:00
Toronto Maple Leafs-Buffalo Sabres
2.3
3.85
2.55
5.5
2.0
1.7
+40
30-Sep
01:00
New York Rangers-New Jersey Devils
2.05
3.85
3.0
5.5
2.1
1.65
+40
30-Sep
01:00
Columbus Blue Jackets-Nashville Predators
2.25
3.95
2.65
5.5
2.0
1.7
+40
30-Sep
01:00
Giraldo, Santiago-Bagnis, Facundo
1.6
 
2.25
 
 
 
+5
30-Sep
01:05
New York Yankees-Boston Red Sox
1.55
 
2.25
8.5
1.75
1.9
+5
30-Sep
01:05
Pittsburgh Pirates-Chicago Cubs
1.65
 
2.05
7.5
1.8
1.85
+5